Jag ger upp....

Jag ger upp, jag kan inte klara av det....att få ihop alla pusslebitar i detta livspussel är just nu bara för övermäktigt..

Jag har bestämt mig för att pröva storstädning från ett städföretag en gång i månaden.....kanske hjälper det mig att inte hispa upp mig så mycket.....kanske inte !

Jag ska i alla fall ge det en chans....
 
 
 

Kommentarer
Jennie & FrökenFlis säger:

det hade jag också behövt, jag kan bli så fullständigt stressad av hemmet, att de måste skötas och vara fint samtidigt som man vill/måste göra annat..
hoppas de funkar för dig, vännen.

kram

2012-09-04 | 19:14:31
Bloggadress: http://jenniesays.blogg.se
Hanna Karlsson säger:

Hoppas att det blir bra för dig!

2012-09-04 | 21:01:55
Bloggadress: http://hannafialotta.blogg.se/
Maria säger:

Det tycker jag du gör rätt i!
Vi har också börjat å titta på det här med städhjälp för att underlätta det hela här hemma.

kram kram

2012-09-04 | 21:16:12
Bloggadress: http://sagafia.se
Alfva säger:

Bra val, har man möjlighet - så varför inte? Gör bara inte misstaget som halva mitt förra kontor gjorde när de städade som idioter dagen innan städerskan dök upp för att inte se ut som slarvpellar... ;)
Kram

2012-09-04 | 23:08:17
Bloggadress: http://alfva.se
Tina säger:

Men åh vad SKÖNT! Det gör du helt rätt i gumman! KRAM!

2012-09-05 | 07:37:39
Bloggadress: http://familjenrosmer.blogpsot.se
Laura säger:

Bra att du tar tag i saken hellre än att må dåligt över det, hoppas att du trivs med det och får lite mer lugn i livet :)

2012-09-05 | 14:49:13
Bloggadress: http://mywaytoahealthylife.blogg.se/
jenny säger:

personligen skulle jag nog hispa upp mig mer om det inte riktigt blev som jag tänkt med städningen. Lite lätt OCD drag jag har :) Jag har dock ett hemskt livspussel nu. 3 av barnen har aktiviteter i veckorna, de två äldsta har tre aktiviteter var och den näst yngsta har en. Själv rider jag och försöker träna och mannen repar i sitt band. Vi bor utanför stan och bussarna passar aldrig. Jag tänkte först begränsa aktiviteter men det finns ju många argument mot det, plus att styvsonen bor varannan vecka och hans andra förälder skulle inte begränsa honom och hur blir det då för de övriga....ja du vet. Själv måste jag ha nåt för egen del annars dör jag. Samliv?? Öh....vaddå, hur när eller med typ vem då? Somna i soffan är standard. Å, nu ska jag sträcka ut mig där och sen packa dotterns ridkläder till i morgon....natti

2012-09-06 | 21:12:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback