Nu sover hela Huset..

Nu sover prinsessorna så skönt i sina sängar, jag ska snart ta min tidning o mitt godis o gå upp till sängen. Jag får se om jag orkar hålle mig vaken till DH, vore kul för jag älskar det programmet.

Jag är för tillfället en känslomässig bomb, gråter & snörvlar över allt möjligt, det är väl ägglossningen som spökar. Men med mycket kramar från min man brukar det lösa sig, han är så van att med mig o mina känslostormar att han inte reagerar längre när jag får mina snyftattacker. O skönt är väl det annars skulle han nog bli knäpp av att vara gift med mig haha..............

Kram & Gonatt ♥ ♥ ♥ ♥

 Prinsessan 1        Prinsessan 2


            Prinsessan 2

Middag, förkylningar & Gnäll...

Nu har vi ätit middag, fisk med potatis, jag lyckades äta litegrann iaf. Edith har blivit brakförkyld så hon är inte på bästa humör direkt, gnällig o väldigt mammig. T har köpt tidningar o en påse godis till mig, så efter att barnen somnat ska jag krypa ner i sängen o förkovra mig med härlig läsning o godis.

Engla ritar sina Mandalas, Edith & Astrid lyssnar på musik i Englas rum o T dammsuger. Själv ska jag ta mig en kopp te o sätta mig med dagens VLT, har inte orkat att läsa den förrän nu.

Imorgon ska jag följa med pappa till Arlanda, han ska lämna in alla sina grejer som tillhör SAS. Tänkte att det skulle vara lite roligare för honom om jag o barnen åkte med. Hoppas att jag mår bättre bara så att jag orkar.

Kram & Puss ♥ ♥ ♥ ♥

                  

                   

           

Snart....

kommer barnen hem, T kommer oxå så han får fixa middagen till dom. När jag låg o sov som bäst ringde kommunens handläggare angående dagiskö, Astrid & Edith får inte plats på det dagis jag sökt till höste. Så nu vet jag inte hur vi ska göra, visst finns det fler dagis men dom har så stora avdelningar, o det känns inte bra. Måste söka efter andra alternativ under morgondagen.

Hoppas att att ni alla mår bra!

Kram & Puss ♥ ♥ ♥ ♥

Tacksam....

Det känn som om hela våren har varit en ENDA lång sjukperiod. Jag har aldrig varit sjuk så här ofta som jag varit sen Nyår. Måste gå o kolla mig hos läkaren, T blev jättebekymrad i natt när jag skakade i hela kroppen för att jag frös så mycket. Han höll om mig fast han blev alldeles svettig av att jag var så varm. 

Jag är så tacksam för min familj, som alla ställer upp. Svärmor hämtade Edith redan vid 8, o mormor skjutsade precis E & A till dagis eftersom det är tisdag. Så nu ska jag krypa ner i sängen o sova ända tills T kommer hem med barnen.

Lovar att skriva ett mer upplyftande inlägg om jag känner mig bättre senare på dan, lovar oxå att svara på ALLA erna fina kommentarer.

Kram & Puss♥ ♥ ♥ ♥


Med ständigt dåligt samvete...

Jag går ständigt runt med dåligt samvete, vem ska jag prioritera??
Mina barn, min man, mina vänner, mitt jobb eller mig själv??

Vem, vad & hur ska jag prioritera??

Eftersom jag bara jobbar två dagar i veckan, innebär det att jag är borta 50%
av min arbetsvecka om jag inte har möjlighet att gå till jobbet.Just nu sitter jag med värk i kroppen o hög feber, o jag sitter ändå o undrar
Vem, Vad & Hur jag ska prioritera ?? Jobbet eller mig Själv ??

Jag vet egentligen Vem, Vad & Hur jag ska prioritera, men det medför ett
ständigt dåligt samvete......


Kram & Gonatt ♥ ♥ ♥ ♥Känslomässig eftermiddag..

Vissa dagar önskar man att man sovit sig igenom, vaknade redan inatt av att jag kände mig lite halvrisig! Ont i halsen o kroppen, blä!
När jag kom till jobbet imorse var två av mina kollegor sjuka, så jag tog två av gruppernas 4-5:or, det var sååå roligt att vara i klassrumssituationen igen! Det är där jag hör hemma, det är där jag är som bäst.
Barnen är så härliga, o jag blir alldeles varm när jag tänker på hur bra ALLA kan jobba, om dom bara får möjligheten.

Efter jobbet var det dags att bege mig till ett möte som handlade om en närstående till oss som behöver hjälp att hitta fotfästet i tillvaron igen. Många känslor kom upp till ytan, o mötet tog över tre timmar, men jag vet inte om jag egentligen kände att det gav några speciella lösningar.
Det är svårt att stå på sidan, jag har mycket tankar kring denna person, o jag är inte den som är tyst. Men det känns som om vi kom ifrån vad mötet egentligen skulle gå ut på, nämligen att se bortom problemen o hitta lösningar till personens livssituation.

Både jag & min man älskar denna människa så in i vassen, men det känns som om jag ibland inte räcker till ens för mina egna barn. Hur ska jag hitta tiden & orken till att finnas där för denna någon oxå!?

Jag har mina svar på varför allt har blivit som det blivit, o det finns ingen rätt eller lätt lösning, utan jag anser att det är en kombination av olika saker som gjort att denna person mår som den gör!

Önskar så att vi hittar en väg åt denna någon, men för att vi ska kunna hjälpa måste denna person oxå vilja bli hjälpt.

Känner mig faktiskt ganska dränerad på energi just nu, både hjärtat & kroppen värker. Så nu går jag till sängs, jag & mina tankar.............

Kram & Gonatt ♥ ♥ ♥ ♥

Ni ger mig iaf energi & jag ÄLSKAR er...................

Tittar in...

En snabbis, är på jobbet o ska sen på ett möte så jag lovar att svara på alla kommentarer när jag kommer hem..

Ha en fin dag alla vänner!

Kram & Puss ♥ ♥ ♥ ♥


Vilken Lycka att få ÄLSKA....

Vilket privilegium att få ÄLSKA & att ÄLSKAS !!

Ögonblick av LYCKA

Ögonblick av NÄRHET

Ögonblick av ÖMHET

En Oändlighet av KÄRLEK

Jag är priviligerad.....................

Kram & Gonatt ♥ ♥ ♥ ♥
Fullspäckad Dag!!

Morgonen började i stressen tecken, hade helt glömt bort att ställa fram klockan så vi fick skynda oss att göra oss klara så vi inte kom försent till morfar. Han hade fått en simulatorflygning på jaktplanet Draken i födelsedagspresent, så vi fikade först hos honom sen åkte vi ut till flygfältet. 

Han tyckte att det var jätteroligt, o efter att han flygit färdigt åkte vi o åt söndagsmiddag, sen var det bara att skynda sig hem för Engla & Astrid skulle på kalas.

Väl hemma igen kom både min bror med barn hit, &  min bästa väninna Nettan med sambo så vi har haft fullt upp hela dagen. Nu har alla åkt hem & barnen tittar på film o T är ute o tränar så jag ska snart laga middag sen är det bara att börja med kvällsbestyren.
 
Hoppas att Ni haft en lugn & Skön söndag!!

Kram & Puss ♥ ♥ ♥ ♥

        

       

       

        


       

Snart SLÄCKER jag ner för mina BARNS skull !!

Att stanna upp ett ögonblick o se inåt för att inse vad vi har att förlora om vi inte TÄNKER OM anser jag vara det VIKTIGASTE vi kan göra denna kväll. Släck ner för att våra barn & barnbarn oxå ska få möjligheten att få leva ett liv på vår JORD.
Se möjligheterna med  att kunna umgås med era nära & kära ikväll utan att tv:n eller datorn står på i bakgrunden, se möjligheterna med att GE vår JORD en FRAMTID...................

Jag SLÄCKER NER för er skull mina HJÄRTANKram & Puss ♥ ♥ ♥ ♥

En bild säger mer än tusen Ord!

Om jag kunde stanna tiden skulle jag göra det, för just nu är Edith i en så himla mysig ålder. Det händer så mycket varje dag, o hon har en sån Underbar liten personlighet min minsta Skrutta!!                


                 


       


Lugn Förmiddag..

Edith o jag har softat hela förmiddagen, vi har lekt kurragömma o hon har spelat med Englas fotboll i köket så det stått härliga till haha. Snart kommer mormor hit o fikar så Edith får lägga sig lite senare, men det gör inget med tanke på hennes sovmorgon.

Engla & Astrid har det mysigt hos farmor o farfar, jag pratade precis med dom, o dom hade redan hunnit vara ute i skogen o fikat o byggt snögubbar.
Pappa var med i dagens VLT, det var ett stort repotage om hans yrkesliv o hans sista flygning till NY, ett superfint sista minne för min lilla Pappa.

Jag har fått två Awards av Mysiga  Malin & av  Underbara Elin , två jättegoa bloggare som jag varmt rekomenderar att ni besöker.

Ha en fortsatt fin dag!
Kram & Puss ♥ ♥ ♥ ♥

       


               

OOOOPS

Efter för mycket mat, godis & "Kärlek" somnade jag som en stock i soffan med T bredvid mig, så det var bara att smyga upp till sängen när jag vaknade till vid 22.00.
Edith somnade redan vid 18.20 igår o gissa om jag blev förvånad när jag tittade på klockan i morse 08.30, hon måste ha ätit ngt sömnpiller för 14 timmar i sträck brukar hon inte sova. Men tacksam är jag eftersom A & E är hos farmor, så lilla jag fick en ordentlig sovmorgon. T åkte o jobbade redan vid 05.00 så han är grön av avund haha.

Nu ska vi äta frukost o leka en stund innan mormor kommer på en förmiddagsfika, hoppas att alla får en härlig lördag !

Kram & Puss ♥ ♥ ♥ ♥

Underbara Edith <3

Nyss uppstigen vill hon så klart leka, o bygga med klossar är det bästa om finns så här på en fredags-eftermiddag !
Nu ska vi snart bege oss till Maxi för veckans storhandling, o sen ska jag ev köpa mig en till vårjacka. Har sett en på Vila som var jättesnygg...

Må så Gott !

Kram & Puss ♥ ♥ ♥ ♥             

                      

Tystnaden är Total...

Ja, nu är det tyst i det Wittorpska Huset, E & A åkte alldeles nyss till farmor o farfar. Edith har precis somnat o nu ska även jag stänga mina blå i några timmar.
Sen står handling, tvättning & matlagning på schemat, så vi ses lite senare!

OM NI HAR LUST FÅR NI JÄTTEGÄRNA RÖSTA PÅ MIN BLOGG I KATEGORIERNA ;

Sveriges Bästa Mammablogg
Bästa MammaGlamourBloggen
Bästa MammaVardagsbloggen

Kram & Puss ♥ ♥ ♥ ♥

 Två av mina Älsklingar

Trött Mamma

Jag har väl haft bättre mornar, barnen vaknade 05.30 o även om E & A låg kvar i sina sängar till 07.00 har Edith legat hos mig o varit allmänt missnöjd. Sen har det fortsatt, E & A har bråkat om allt från barbies till vem som ska bestämma musik. Edith är gnällig o väldigt trött, vet inte om hon är på väg att bli sjuk!

Snart ska E & A åka till farmor, hon ringde igår o undrade om dom ville komma o sova över. Vi hämtar dom efter lunch imorgon eftersom hon var upptagen på kvällen. Så nu måste jag packa klart deras ryggsäckar o göra klart i köket efter frukosten.
Hoppas att er morgon börjat bättre än min......

Kram & Puss ♥ ♥ ♥ ♥

Förlåt..

Är ett jätteviktigt ord tycker jag. Ett ord som alltför många har så oerhört svårt med, o min undran är VARFÖR??
Alla människor kan bete sig illa, men inte alla har förmågan att be om ursäkt.
Ordet är nästan det viktigaste i hela vårt vokabulär, förutom ordet KÄRLEK !!

Jag är helt övertygad om att om vi människor var bättre på att säga FÖRLÅT, skulle vi ha mindre krig & orättvisor i världen. Fler barn skulle känna sig ÄLSKADE, o fler människor skulle vara villiga att hitta lösningar till sina problem.......
Det är jag fullständigt övertygad om !

Jag är ingen perfekt Mamma eller hustru, jag bråkar, jag skriker o jag blir fullständigt Galen ibland. Men en sak är jag förbannat DUKTIG på o det är att säga ORDET Förlåt!!

Så har ni någon ni vet att ni skulle behöva viska orden förlåt mig till; tveka inte SÄG DET BARA för en dag kan det vara försent.............

Med hopp om att ni alla får en mysig kväll lämnar jag er nu för den här gången, för nu ska jag äta lite ananas & duscha med min man ;O

Kram & Sovgott ♥ ♥ ♥ ♥


     Gose Astrid Förlåt Mig för alla gånger jag inte har tid att sitta med dig & Bara Vara

 ÄlsklingsEngla Förlåt Mig för att jag inte alltid har tiden att lyssna på dina kloka Tankar

 Älskade Man Förlåt mig för alla gånger jag skäller & skriker

 Förlåt Mig Edith för att Jag inte alltid har tid att leka med dig så mycket som DU skulle vilja


Att bli berörd...

Ibland blir jag direkt berörd när jag läser om, träffar eller ser på Tv om någon speciell person. För några dagar sen hände det mig igen, att jag blev BERÖRD. På ett sätt som jag nog aldrig förut blivit, genom min egna blogg kom jag in på en sida som handlar om en mammas berättelse om sina två små Änglar o hennes känslor kring det.

Har ni inte varit där ber jag er att titta in till MammaMelissa & rösta på hennes blogg som Sveriges mest gripande Mammablogg

Kram & Puss ♥ ♥ ♥ ♥

 Älskar det här kortet på min lilla Edith ♥

J-vla skit!!

Diskade som vanligt nu på förmiddagen, o helt plötsligt ser jag hur det skummar ur sidorna på maskinen, öppnar o ser hur hela innandömet är fyllt med skum. Skum i massor, o så går pumpen för fullt trots att jag stänger av den. Ringer till service, o det är bara att ta dit en servicekille för maskinen är trasig!
Jaha, då vart vi 2000kr fattigare på några minuter! Jag kunde välja på det eller att låta maskinen stå i ca 2 veckor för då brukar den fungera igen fick jag till svar... 2 veckor, no way in hell!! Vi BEHÖVER vår diskmaskin, så det är bara att punga ut med pengarna....

Hoppas att ni är gladare än vad jag är just nu! Skummet beror på att ngn av barnen hällt ca 2 ton YES i maskinen, ja jag vet superkul..........................

Kram & Puss

På väg...

Här har vi ätit frukost  o nu ska vi snart iväg till dagis eftersom det är torsdag. Jag & Edith ska inte göra något speciellt idag, jag behöver tvätta några maskiner annars är dagen helt blank.
T har börjat att gå till jobbet på mornarna, så han ger sig i väg redan vid 05.30, o eftersom det är så ljust ute nu har jag jättesvårt att somna om. 
Jag måste köpa mörkläggningsgardiner till vårt rum oxå, annars kommer jag att börja vakna mitt i natten allreftersom det blir ljusare ute.

Ha en riktigt skön Torsdag mina vänner !

Kram & Puss ♥ ♥ ♥ ♥


            Mandalas målning & MorgonTv

 Jag kan själv.......
 

Mandalas...

Hittade ett fantastiskt målarmaterial för barn, det heter Mandalas o är en målarbok som inger lugn o harmoni. Det övar upp koncentrationen o finmotoriken. Mina barn är ganska intensiva o nyfikna på allt o alla, & ett sätt att komma ner i varv för dom är att ta fram sin Mandalas. Ofta sätter jag på lugn musik samtidigt o då kan främst Engla sitta i flera timmar o rita. Materialet finns för barn 4-10 år, o jag rekomenderar det varmt !

Efter att barnen sovit middag, år vi lunch sen gick vi ut i några timmar innan T kom hem från jobbet.
Vi behövde handla lite saker bla gröt till Edith så vi begav oss till Maxi o på vägen dit stannade vi på en affär o köpte jeans o en skjorta till moi . Det var på rea så man fick ett par jeans på köpet, så jag köpte ett par svarta o ett par ljusa !

Nu ska jag dricka en kopp te, medan T betalar räkningar. Sen ska vi ägna oss åt varandra resten av kvällen, massage, prat o mycket mys. Helt en kväll i min smak, haha.............

Kram & Gonatt ♥ ♥ ♥ ♥
 Den här fina Utmärkelsen fick jag av Fina Lotta

Jag är STOLT..

Jag är av den filosofi att man aldrig kan säga till människor att man älskar & är stolt över dom FÖR MÅNGA GÅNGER;
Så  här sug åt er !!

Jag är stolt över:

* Mina Barn- 
för att ni är såna UNDERBARA små tjejer
* Min Man-  för att DU är en FANTASTISK man & pappa
* Min Mamma- för att du alltid tror gott om människor o vill alla väl
* Min Pappa- för att du alltid jagat efter dina drömmar
* Min Bror- för att DU kämpat för att nå din dröm & Lyckats
* Min Syster-
för att du aldrig gav upp din utbildning fast det var tufft

Jag Älskar er för:

* Mina Barn-
att ni är allt för mig, o ni har gett mitt liv en mening
* Min Man- att DU hittade nycklen till mitt inre o ALLTID låter mig mig vara precis den Crazy kvinna som jag är
* Min Mamma- att DU alltid funnits där för mig oavsett hur jobbigt livet varit
* Min Pappa- att du lärt mig att ingenting är omöjligt, o stängs en dörr kommer en annan att öppnas
* Min Bror- för att Du alltid älskat mig trots att jag stundtals varit "a pain in the as"
* Min Syster- för att DU är världens finaste människa som alltid visar att du bryr dig

Utan er skulle jag mitt liv inte Fungera..............

Kram & Puss ♥ ♥ ♥ ♥
Nu sover hela huset..

Alla barnen sussar i sina sängar, det blev sent igår så både Engla & Astrid var trötta så jag la alla tre samtidigt. Skönt att ha en liten stund i stillhet innan lunchen ska göras iordning.
Nu dricker jag en kopp Latte o det är så tyst o skönt, ska passa på att vila en stund jag med....

Kram & Puss ♥ ♥ ♥ ♥

 Mammas Lilla Hjärta ♥

Morgonen är här...

Var uppe med tuppen eftersom Edith vaknade en timme tidigare än vanligt o det trots att hon somnade nästa tre timmar senare än hon brukar. Men så brukar det ju vara !
Vi har ätit frukost till strålande solsken, o nu har barnen precis gått ut för att leka en stund så att jag hinner få undan morgonbestyren.

Festen hos pappa var jättemysig, även om han inte vill sluta flyga så tror jag att han ändå tyckte det var roligt att bli ordentligt firad. Alla hans närmaste var där, jag o bror med familj ( syster jobbade ), pappas sambos barn o så mamma förstårs. Min bonuspappa är I Atlanta så han kunde tyvärr inte vara med, det är så härligt att vi kan umgås allihopa trots att mina föräldrar är skilda. Vi firar jular, födelsedagar men även andra högtider ihop, o jag är verkligen lycklig att jag får ha alla jag älskar runt mig vid dessa tillfällen.

Resten av dagen har vi inga speciella planer, tänkte ev. gå ut på en picnic efter lunch om vädret tillåter, hoppas att ni får en superdag i det vackra solskenet.

Kram & Puss ♥ ♥ ♥ ♥


 Svärson & Svärfar

Morfa/Farfar med Edith o Sigrid

 Svägerska med dottern Sigrid

 Mormor/Farmor Cecilia

 Den goda Italienska Maten

Sova nästa tack..

Har precis kommit hem från morfars 60 års fest, är så ytött att sängen blir nästa anhalt för mig.
Tack alla UNDERBARA för all fina kommentarer, lovar att svara ALLA imorgon hoppas det går bra !??

Kram & Gonatt ♥ ♥ ♥ ♥

Lyckliga JAG...

Härligt, fantastiskt att lilla jag är nominerad i TRE kategorier på Mammablogg-Galan som går av stapeln den 4/5 juli på Sjöbackens hotell i Göteborg.
Så den 4 juli tar jag  & min rosa laptop tåget till Gbg för att äta gott, dricka gott men framförallt för att  träffa alla UNDERBARA Mammabloggare.
LÄNGTAR.........

Jag är nominerad till:
* Sveriges bästa Mammablogg
* Bästa Vardagsbloggen
* Bästa GlamourMammabloggen

Ni kan Rösta på mig här, eller gå in på Mammablogg-galans Hemsida ( Ikonen finns på längst ner på min vänster sida)

Kram & Puss ♥ ♥ ♥ ♥

Så var det tisdag...

Vaknade upp till sol, snö & minusgrader. Usch, vill verkligen inte ha mer snö, vill inte ha mer vinter. Ge mig vår, sol, & värme jag står inte ut !
Som vanligt blev det en stressig morron, Engla & Astrid fick plocka fram frukosten medans jag gjorde iordning Edith. Sen bar det av till Farmor & Farfar för avlämning av Edith o sen åkte jag till jobbet.
Hade ART i morse med barnen, o det gick bra dom tycker det är roligt även om dom fortfarande tycker att det är lite pirrigt med alla nya moment.

Efter jobbet bär det av till morfar för 60 års kalas, det ska bli jättemysigt. Jag har skrivit klart mitt tal som jag ska hålla o det blir nog jättebra tror jag.

Hoppas att alla får en fin dag med massor av värme & Kärlek...

Kram & Puss ♥ ♥ ♥ ♥

Nu går jag till Vila....

Dagen har varit känslosam idag, jag känner mig trött både fysiskt o mentalt. Efter att vi mött upp pappa, åkte vi till farfar o farmor o åt  mat. Skönt att slippa laga mat idag, jag var o höll en ART-lektion oxå tillsammans med Judith det gick superbra. Nu på kvällningen har vi bara myst med spel, fruktsallad o pratsund tillsammans med barnen, skönt att bara vara i några timmar innan sovning o kvällsrutiner.
Barnen har precis somnat, alla tre var jättetrötta efter dagens bravader. Engla var lite sorgsen när hon skulle lägga sig, hon var bekymrad över morfar o hans tårar tidigare idag.
Jag försökte förklara att morfar var ledsen, o att han kommer att vara det ett tag men att han dom flesta stunderna kommer att vara glad o lycklig.
Då tittade hon på mig o sa; - Men även om han skrattar kommer han vara ledsen i hjärtat eftersom han aldrig mer får flyga sina stora flygplan, o morfar han ÄLSKAR att flyga lika mycket som jag ÄLSKAR min gosekanin eller hur mamma ??               

Jag är så oerhört TACKSAM för att jag fått växa upp i en miljö där det varit lika naturligt med tårar, skratt, ilska, kärlek & ömhet, hos oss är känslor en stor del av livet !!

Hoppas att alla får en mysig kväll & en lugn o stillsam natt..

Kram & Puss ♥ ♥ ♥ ♥                

                

                 En Flygkaptens sista Landning..

I morgon fyller min pappa 60 år, som flygkapten i SAS innebär det att man måste sluta flyga. Som min pappa våndats denna sista flygning, flyget är hans liv o har så varit sen han var 16 år. Först var han stridspilot i nästan 15 år innan han gick över till SAS 1979. Å imorse landade han " sin kärra " från NY för sista gången, o jag & min bror med våra familjer tog emot honom på Arlanda 07.30 med banderoll o blommor.
Det blev ett känslosamt möte med både tårar o skratt !!

 Min fina pappa


 30 år som kapten tar slut idag

 SAS bjuder på fika på Basen

 Morfar/ Farfar med Edith & Sigrid

 Kusinerna i tjejmaffian Engla. Signe & Astrid

 Mammas lilla Edith

 Morfar/ Farfar med Signe & Edith


Vi säger Godnatt..

Ögonblick av Oändlig Kärlek ♥Kram & Puss ♥ ♥ ♥ ♥

Äntligen...

kom jag ut på en skön promenad, även om vädret inte var det bästa ! Jag fick med mig T o det är inte var dag, eftersom han alltid har sin hockeyträning brukar han inte vara sugen på att gå ut o gå. Men nu när hockeysäsongen är över fick jag äntligen med mig honom på en prommis.....

Engla & Astrid hade haft jätteroligt hos mormor, dom hade badat i badtunnan, bakat pizza o ätit mängder med godis. Ja sånt som man får lov att göra hos mormor men inte hemma helt enkelt.
Nu på kvällningen har jag o barnen varit till Maxi o handlat några grejer vi glömde igår, sen tittade vi på en jacka till Astrid men hittade ingen hon ville ha.

Till alla er fantastiska kvinnor som kommenterar mina inlägg vill jag säga TACK så MYCKET det är så härligt att läsa era funderingar o svar...

Ha en riktigt skön kväll !!

KRAM & PUSS ♥ ♥ ♥ ♥

Tanken har börjat att gro...

Vi har pratat om det, vi har smakat på ordet,v i har funderat & diskuterat.
Vi har tittat på varandra o skakat på huvudet åt att vi överhuvudtaget tänker tanken. Men vi älskar varandra & vi älskar våra barn o även om livet är kaotiskt emellanåt o jag ibland tror att jag ska bli knäpp av allt så längtar jag o drömmer om ett fjärde litet hjärta.

Så kanske, kanske...........

Kram & Puss ♥ ♥ ♥ ♥

 
Kanske igen...........

Städa är rening för själen...

Här har det varit full rulle sedan 08.00, jag & T håller på att rensa ut vintern. Alla vinterkläder o skor har jag plockat undan för att ge plats åt vårens, T städar på övervåningen medans jag härjar runt här nere.
Edith roar sig själv med att ta av o på sig olika jackor o skor, det är skönt att hon kan leka själv när både jag &  T är upptagna med annat.

Jag får en sån lust till rensning just på våren, det är som om jag renar mig själv lite samtidigt o det ger mig en sån härlig känsla. O när man rensat klart är det fint i några dagar, sen har jag snart fyllt upp alla tomrum med nya "onödiga saker " hahaha....... Men då är det bara att rensa igen, o så håller jag på..... Knäpp !? Ja, jag vet...

Ha en skön härlig Söndag alla kära Vänner !!!

Kram & Puss♥ ♥ ♥ ♥


Kärleken till er...

gör mig stark. Jag älskar er Tobias, Engla, Astrid & Edith, det är ni som får mig att vilja leva o andas varje dag, det är ni som får min värld att fungera....

JAG ÄLSKAR ER !!

Kram & Gonatt ♥ ♥ ♥ ♥


Fina, mysiga...

Nettan har jag träffat idag, superhärlig dag har det varit ! Vi träffades på "Systrarna" o fikade en lång stund, hon hade med sig sin goa dotter medans jag var helt barnfri... Jag tog en hallonsmoothi med ostfralla o Nettan drack en latte, det var MUMS !
Sen gick vi runt på stan en stund, o Nettan hittad en skitsnygg väska ( blir nog mitt nästa köp ), en svart med axelband. Jag var på väg att köpa mig en svart 30-tals hatt, men mitt konto är ekande tomt för nöjes-shopping så den får vänta tills lönen trillar in på kontot nästa vecka ;)

Nu har barnen precis blivit hämtade av mormor, så jag & T & Edith ska åka o storhandla på Maxi. Ett härligt lördagsnöje, eller hur ?? Not, men kylen är tommare än tommast så vi är tvungna, o lika bra att passa på när vi bara har ett barn...

Kvällen kommer vi spendera i soffan framför tv:n. vi ska väl antagligen titta på Robinson ska bli kul att se hur det är den här gången....

Må så Gott !!

Kram & Puss ♥ ♥ ♥ ♥

 Engla spelat Bolibompa-spelet....

 Astrid tittar på syrran...

 Busfröet som tar systrarnas godis fats hon inte får...

 Godis ÄR gott......

 Lekstund innan maten...

Lördag idag...

Ska precis göra fika till mig o barnen, Engla & Astrid är ute o leker, Edith grejar i köket o T är o jobbar !!
Vid lunch ska jag bege mig ner till stan med en kompis,  o Engla & Astrid ska åka till mormor o sova. Dom ska laga pizza o titta på Wildkids. Morfar Ludde är i Atlanta så barnen o mormor ska ha en myshelg tillsammans !!

Njut av lördagens ledighet...
 
Kram & Puss ♥ ♥ ♥ ♥

Varför är jag aldrig nöjd!

När nöjer jag mig, när kommer jag att känna att det inte finns ngt mer som jag vill göra eller förändra ??
Kommer det någonsin inträffa, jag tror inte det om jag tittar på hur mitt liv sett ut hittills.

Alltid nya frisyrer, nya stilar på både kläder o inredning, nya bostäder, nya utbildningar. Ja listan kan göras lång på allt nytt jag alltid velat pröva på.
Innan ett projekt är klart har jag redan tankarna på nästa, o nästa o nästa.......

Blir så trött ibland, trött på att förändras, trött på att bara för en kort sekund vara helt nöjd...
Jag vet att allt börjar o slutar i mig själv !
När jag en dag finner ett inre lugn kommer även mina yttre prioriteringar att skifta o när min inre oro är ett minne blott kommer jag att vara nöjd med att "bara vara ".... Längtar !!

Ha en fin lördag !

Kram & Puss ♥ ♥ ♥ ♥

                            

Dessa Underbara Älsklingar Är jag Helt Fantastiskt Stolt Över.........

Fredags Kväll med knorr...

Nej, kanske inte men iaf med familjen. På em har jag varit på stan o shoppat lite kläder på rea o en ny vårjacka ( bilder kommer imorgon ) dessutom så åt vi o T klippte sig. Nu på kvällen är det först Barda med Engla & Astrid innan dom ska krypa till kojs, sen ska T & jag äta gott o bara gosa. Imorgon ska T jobba o sen när han kommer hem ska jag ner på stan o fika med en vän, det ska bli jättekul för vi har inte setts på några veckor..

Hoppas att alla får en jättemysig fredags-kväll med era nära & kära...

Kram & Puss ♥ ♥ ♥ ♥

 Pappas tjej i NY-Rangers dress

 Jag ska bli hockeyspelare precis som pappa

 Min Syster

 Jag ska tvätta händerna som systrarna gör

 Här är jag Engla 6 år syster till två busfrön

Tålamodsprövande....

Just för tillfället är det operation " pröva mamma Fridas tålamod " här hemma....
Verkar som alla barn precis samtidigt är i trotsåldern .
Å det är sååå härligt att först försöka övertala den minsta om att byta blöja måste jag göra, för att sen övertyga mellantjejen att städa är ett nödvändigt ont som man inte kan slippa undan. För att slutligen tjata på stortjejen att hon ska hänga upp sina kläder istället för att slänga dom innanför dörren...

Å vid varje tillfälle får jag till svar...... JAG VILL INTE !!!

DET ÄR SÅ HÄRLIGT MED BARN.......................

Kram & Puss ♥ ♥ ♥ ♥Dagen...

bjuder inte på några större utsvävningar. Vi ska snart bege oss till affären för att handla blöjor o schampo, skulle köpt det igår med glömde helt bort det.
Astrid vaknade vid 06.30 o då gick jag o la mig bredvid henne så vi somnade om till 07.30 då de andra två bestämde sig för att det var slutsovet....

Har hela tiden så många projekt som jag skulle vilja får gjorda, men för det mesta rinner dom ut i sanden eftersom tiden helt enkelt inte räcker till. Eller det är väl en prioriteringsfråga, o eftersom barnen kommer på plats 1-oändlighet så finns det liksom inte utrymme för så mycket annat för tillfället...

Saker vi skulle behöva göra, men inte hittar tid till:

* tapetsera klart under trappan
* sätta alla golvlister o dörrfoder på plats
* fixa alla barns rum helt klara
* renovera toaletten på övervåningen
* bygga altan på baksidan
* bygga altan på framsidan
* gräva bort buskar
* så gräsmatta

Men om jag iaf skriver en lista så är jag en bit på väg, o kanske kanske så är några av sakerna gjorda nästa gång jag skiver ett inlägg om det här ;)

 VÅR FRÄMSTA PRIORITET.....Kram & Puss ♥ ♥ ♥ ♥

Några Visdomsord....

KOM IHÅG GÅRDAGEN !
                 
                    DRÖM OM MORGONDAGEN !
                                     
                                                         MEN LEV IDAG....................Kram & Gonatt ♥ ♥ ♥ ♥VÅREN ÄR ÄNTLIGEN PÅ GÅNG !!

Vad gjorde jag innan...

jag fick barn ??
Låg o tänkte på det när jag egentligen skulle sova tidigare idag hos morfar...
Vad gjorde jag med alla månader, veckor, dagar & timmar, hur fick jag tiden att gå??
Hur kunde jag någonsin klaga över att vara trött, för hur kunde jag vara trött när jag hade möjligheten att sova när, hur o var jag ville??
Hur kunde jag klaga över att jag hade så mycket att göra, för vad hade jag att göra mer än att ta hand om mig själv o mitt jobb??
Vem var jag innan jag fick barn, jag tror faktiskt att jag glömt det??
Kommer inte längre ihåg dom drömmar o önskningar jag hade innan mina barn kom till världen, hade jag ens något liv innan jag blev mamma...

Självklart hade jag det, självklart fanns det ett liv där som jag levde o som var fyllt av andra saker som inte hade med barn att göra...
Jag läste mycket, jag sov mycket, jag tränade mycket, jag träffade mina vänner ofta, jag & T gjorde många saker tillsammans.... men framförallt var jag bara Frida, bara fina Frida mycket.......

Det är väl det som är skillnaden mellan NU & DÅ.......

Nu är jag MAMMA

DÅ var jag FRIDA

Till alla er som undar vad ni ska göra med all er fritid..... Bli Förälder ;D

Kram & Puss ♥ ♥ ♥ ♥

MED MORFAR HAR VI KUL !!

         

         

         

      
AwardUtdelning <3

mina fina awards vill jag självklart lämna vidare till följande bloggare...
award

Den här Awarden får:

http://steinsdotter.blogg.se

http://jennyn.blogg.se

http://mrsmaddy.blogg.se

http://enburkrussin.blogspot.com

http://mammaochbullen.blogg.se


Den andra Awarden ger jag till följande ( kunde plötsligt inte kopiera in den i inlägget så ni får hämta den i föregående inlägg):

http://annasinspiration.blogg.se

http://blaeld.blogg.se

http://mammafiia.blogg.se

http://edvinsmamma.blogg.se

http://malinsofiacalmebring.blogg.se

Nu ska jag sova vi hörs senare....

Kram & Puss ♥ ♥ ♥ ♥


Award x 3

Har fått  tre awards av tre underbara bloggmammor:

* http://www.enburkrussin.blogspot.com/

* http://edvinsmamma.blogg.se/

* http://mammafiia.blogg.se/

Blir alldeles varm i hjärtat av att ni tänker på mig, TACK så MYCKET !!

Torsdag Innebär dagis för Engla & Astrid, eftersom dom bara går två dagar i veckan brukar båda tycka att det är jätteroligt att vara där. Men idag blev Astrid jätteledsen när jag skulle lämna så jag tog med henne hem igen, känns inte bra att lämna henne där när jag ändå är hemma.
Nu är vi hos morfar, han tyckte att jag skulle komma hit eftersom jag inte är helt pigg. Så nu leker Edith kurragömma med honom & Astrid ritar, medan dom gör det tänkte jag faktiskt smita in i duschen. Känner mig mycket piggare idag även om magen fortfarande krånglar...

Hoppas att ni alla får en superfin torsdag....

Kram & Puss ♥ ♥ ♥ ♥

[faboulus_32476185_32523932.jpg]
Fått av Fantastiska Mammarussin ♥


award
Fått av  Underbara Elin ♥


award
Fått av härliga Mammafiia ♥

Kram & Gonatt på Er.....

Nu kryper lilla jag ner i sängen för natten, hoppas att alla får en lugn skön natt med massor av härliga drömmar....

Kram & Puss ♥ ♥ ♥ ♥

 Nu sover snart hela huset......

Morfar, Kinamat & Utelek...

Har haft en bra dag trots att jag mått pyton, Engla & Astrid var ute i några timmar på förmiddagen. Dom tog fram cyklarna för första gången i år, o det var superkul tyckte mina små hjärtan...

När Edith o jag låg o sov lekte de stora tjejerna på sina rum en stund sen spelade dom spel inne hos mig tills Edith vaknade.
Sen kom snälla morfar hit med lunch, Kinamat som barnen älskar !
Det var så skönt att slippa laga mat idag, så morfar kom som en räddande ängel. Efter maten gick han ut o lekte med tjejerna en stund, dom gick till lekparken o gungade.
Morfar har precis åkt o T är på väg hem så jag kan snart krypa ner i sängen.. det ska bli jätteskönt  !

Ha en skön solig eftermiddag...

Kram & Puss♥ ♥ ♥ ♥

        


          

Att vara sjuk är bland.....

det värsta jag vet !
Innan jag fick barn var det inget jag tänkte speciellt mycket på, jag blev sjuk sov o vilade i några dagar eller högst en vecka. Sen var man frisk igen, inget mer med det....

Men sen jag fick barn är det bland det mest avsyvärda jag vet, jag HATAR att vara sjuk nu för tiden. För nu finns alla MÅSTEN, alla saker jag är tvungen att fixa trots hostattacker, feberfrossor, kräkningar o värk i kroppen.
För även om jag är sjuk behöver mina barn, omvårdnad, omtanke, mat, uppmärksamhet o framförallt kärlek från mig.
O det är det som är så jobbigt att jag trots att jag vill inte kan låta kroppen vila !

Helst av allt skulle jag vilja sätta upp en skylt på sovrumsdörren ; MAMMABUTIKEN ÄR STÄNGD TILLS PÅ MÅNDAG 23/3PGA RENOVERING ! DÅ ÄR ALLA BARN VARMT VÄLKOMNA TILLBAKA....

Men så funkar inte verkligheten, o jag ÄLSKAR att vara mamma , MEN inte ALLTID lika mycket.........

Kram & Puss ♥ ♥ ♥ ♥Måste gå & Sova....

Usch, började att frysa för en stund sen, o nu när jag tog tempen har jag feber. Så jag får bege mig till min svärfar & svärmor o lägga mig en stund...
Lovar att lägga upp några bilder senare på mig som häxa:D En syn vill jag lova......

Ska även ändra färg på mitt typsnitt som jag har i alla rubriker på sidan, både till inläggen o till huvudrubrikerna....
Sen, senare när jag sovit en stund!!

Kram & Puss ♥ ♥ ♥ ♥


 Tittar jag på henne blir jag snart frisk igen ;)

Häxor, uppdrag & skratt...

Kommer precis ifrån mitt häxuppdrag, kollegorna har en studiedag där matematik o svenska ska avhandlas..
Jag ska planera ART tillsammans med Judith hela dagen!
Men först var jag häxa för mina kollegor, som en introduktion till en mattematerial... jag älskar att klä ut mig o spexa så det var ett alldeles perfekt uppdrag för mig=)

Nu är jag en snabbis hos svärmor o dricker en kopp kaffe, innan jag ska bege mig till Nytorp...

Hoppas att ni alla har en skön tisdag!!

Kram & Puss♥ ♥ ♥ ♥

Ny frisyr, Ny Mamma ;D

Nyfriserad o nyslingad.... Skönt!!
Kram & Godnatt ♥ ♥ ♥ ♥


Ingen bra mamma idag..

Idag har varit en sån där dag då jag inte varit nån bra mamma! Stressade in till klippningen, väl där kommer T dit med ALLA barn. Dom ville "bara" säga hej! Visst efter 10: e gången dom kom in till mig o frågade när jag var klar blev jag irriterad o sa att dom fick ta bilen hem så tog jag bussen.
Väl hemma senare än jag tänkt, skulle T iväg o träna o jag hann knappt andas innan det var dags för alla kvällsgöromål, så jag blev en arg, lättretlig skitmorsa......
Barnen sökte min uppmärksamhet, eftersom ingen av dom sett mig på hela dagen. Jag blev bara irriterad över att dom hela tiden var på mig med tusen frågor!
Varför blir jag ibland sån här, fast jag vet varför dom stissar o bråkar så kan jag inte hejda mig utan blir jättearg.
Vilket självklart resulterar i dåligt samvete!!

Men nu innan dom somnade låg vi  i vår säng o myste en stund tillsammans alla tre, o efter att Edith somnat spelade jag o Engla o Astrid spel...
 Självklart bad jag barnen om ursäkt, de är så fina mina tre tjejer..

Nu när ni sover i era sängar o drömmer era drömmar hoppas jag att en liten ängel viskar i ert öra att:
- Mamma älskar er över allt annat, ni är mitt hjärta, min själ o mitt liv......Kram & Puss ♥ ♥ ♥ ♥

Sån är jag som Mamma...

Var inne hos http://steinsdotter.blogg.se  o läste tidigare idag, en blogg jag verkligen kan rekommendera.
Hon gav mig inspiration till det här inlägget!!

Under min första graviditet hade jag många funderingar o tankar på hur jag skulle vara som mamma, hur  jag skulle vara, o på vilket sätt jag skulle uppfostra mina barn.
Man färgas av sin egna uppväxt, av samhällets värderingar o sina egna erfarenheter i livet!!
Innan man får barn tror man att det är så lätt, att allt har en lösning, man hör ofta från människor som inte har barn att det är väl bara att.....
Men det är det som är det svåra i föräldraskapet, att allt faktiskt inte är så lätt, att allt faktiskt inte har en lösning eller ett rätt svar..
Föräldraskapet är ett ständig utvecklingsprocess, man måste hela tiden vara beredd på att pröva nya lösningar att hitta nya svar.
Det svåraste av allt är att man måste INSE att det inte finns givna några givna svar, att livet tillsammans med barn innebär att man hela tiden måste ge avkall på sina EGNA behov o önskningar.

Jag hör ofta föräldrar som klagar över att de aldrig får ha sin egna tid, att barnen tar all deras tid..


Ja, vad trodde dom när de bestämde sig för att få barn!??
Barn tar tid, barn kräver engagemang, barn innebär att DU o dina behov faktiskt får ställas till sidan under några år.

Debatten är så snevriden anser jag, den borde handla om hur vi  vuxnapå bästa sätt ska få våra barn att bli fina o kärleksfulla människor. Istället för att att handla om hur vi vuxna ska få så mycket tid över för att kunna förverkliga oss själva!!

Det är en begränsad tid som barnen behöver oss, kan DU inte ta dig den tiden tror jag att DU måste prioritera om ditt liv så att barnen kommer främst........................
Det är dina barn o alltså ditt ansvar, inte samhälllets, inte dagisets, o inte skolans.... UTAN DITT!!!!!

Kram & Puss ♥


Jobbar...

som vanligt eftersom det är måndag. Massor att göra med
eleverna, o sen ska jag iväg till Nytorp o hålla ART-lektion.

Äntligen ska jag gå o klippa mig efter jobbet, har sett ut som
en risbuske i flera veckor nu så det ska bli så skönt=)
Brukar bleka håret själv, men nu har jag en sån utväxt att
jag unnar mig folieslingor idag.
Tänkte klippa lite annorlunda än jag brukar, med lite kortare
page på ena sidan..
Ja, ja vi får se hur det blir, men skönt ska det bli iaf...

Ha en fin måndag!

Kram & Puss ♥ ♥ ♥ ♥

Mitt söndagskvälls-nöje...

Läser bok o dricker te, JUST nu är livet UNDERBART...

Sov så gott !!

Kram & Puss ♥ ♥ ♥ ♥


Kvällen...

är här o det känns rätt skönt! Vi har hunnit med massor idag,
tvättat fönster, svabbat golv, tvättat bilen o sopat på framsidan.

Barnen har precis somnat, o T är över till en kompis o tittar på
hockey så jag ska blogga en stund sen ska jag faktiskt sätta mig
ner o läsa min "braiga" bok...
Känner mig mycket gladare nu, men sån är jag ena sekunden känns
allt mörkt o ledsamt :( för att i nästa kännas härligt o glatt :)

Jag har nog en släng av manodepressivitet ;) som min man brukar
säga när jag fladdrar upp o ner i mitt humör....

Nu innan barnen somnade hade vi Wittorps-schlagerfestival, barnen,
jag o T sjöng varsin låt från melodifestivalen...
Haha, det var en syn vill jag lova när T sjöng Starpilots sång, både jag
o barnen var bakgrunds dansare så om nån av grannarna tittade in fick
dom sig ett gott skratt...

Men det är såna vi är, så det bjuder vi på=)

Ha en jättefin avslutning på helgen alla härliga bloggare ute i cyberrymden...

Kram & Puss♥ ♥ ♥ ♥


 Ljuset som var ikväll fick mig att tänka på min barndoms sommrar hos min mormor. Hon bodde alldeles vid sjön o varje kväll satt vi på bryggan o drack vårt kvällste, den här vyn var det vi såg då när vi satt där hela familjen o myste innan läggdags....

Längtar till sommaren o det underbara ljuset som vackra sommarnätter ger....


Solens avslöjande strålar...

Vädret har visat sig från sin bästa sida idag, så när Engla & Astrid
var på bio med farmor " Pettson & Findus" så passade jag o T på
att tvätta fönster o svabba golv..
Så nu luktar det Vårfräscht här hemma=)

Kram & Puss♥ ♥ ♥ ♥


Kul...

att städa tycker lillsnorpan....
Det är bra eftersom mamma tycker att det är bland det
tråkigaste som finns;)        


Kram & Puss ♥ ♥ ♥ ♥

Jag

känner mig lite halvnere idag, konstigt med tanke på det
otroligt vackra vädret....
Men sån är jag ofta, när livet visar sig från sin bästa sida
är det som om jag alltid blir lite moody...
Knepigt med sant!!

Drömde om min förredetta vän härom natten, har inte tänkt
på henne alls den sista tiden. Men  så var hon plötsligt där i
drömmen..
O nu har jag tänkt mycket på vår förlorade vänskap i några dagar!
Det är så konstigt för hur kan jag sakna något som inte var något,
hela vår vänskap fanns ju bara i mitt medvetande. Den var varken
äkta eller verklig....

Men på nått sätt så saknar jag det jag trodde vi hade, o det är det som
känns så sorgligt...
Jag vet inte riktigt hur jag kan sörja något som egentligen var INGENTING....

Hoppas att ni alla mår bra iaf o njuter av söndagen!!

Kram & Puss ♥ ♥ ♥ ♥


Utmaningen....

http://annasinspiration.blogg.se  har utmanat mig, skulle gjort det
för flera dagar sen. Men bättre sent än aldrig!!

Utmaningen : Berätta 7 saker om mig själv, utamana sen 7 andra bloggare.

7 saker om mig själv:

* Jag älskar lakrits

* Jag dissade min man flera ggr innan jag gick med på en date

* Jag funderar för mycket o därför får jag lätt ångest

* Massage  tycker jag är nästan lika skönt som sex=)

* Jag älskar att föda barn

* Jag hade anorexi mellan jag var 16-20 år

* Jag är ett kontrollfreak av stora mått

Jag utmanar:

Madde
Carola
Mammafia
Lotta
Josefin
Elin
Hanna

Kram & Puss ♥ ♥ ♥ ♥


Nu...

är lunchen avklarad, det blev lasagne med sallad. Det var jättegott!!

Vi ska snart bege oss till skridskobanan o åka skridskor. Jag har packat
matssäcken o barnen står startklara i hallen, mannen är påklädd så den
enda som fattas är jag.....

 Ha en fin eftermiddag:)

Kram & Puss ♥ ♥ ♥ ♥


 Edith favoritställe är för tillfället garderoben i tvättstugan=)......

Morgonbestyr....

Vaknade runt 7 av att Engla & Astrid hade hockeymatch i hallen,
Edith sov fortfarande så de fick ta en paus från spelandet...

Jag har hunnit dammsuga av nedervåningen o laddat en tvätt,
alla tre barnen är ute o leker så det gick fort att få undan efter
frukosten.
T är o jobbar, så jag o barnen ska ge oss iväg o åka  pulka
innan det är dags för lunch..

Hoppas att ni har en härlig lördag=)

Kram & Puss ♥ ♥ ♥ ♥


Tidigare i kväll.....

Innan barnen somnade myste dom en stund tillsammans.
Det märks att dom har längtat efter varandra !!

Lekstund....Trötta systrar....Kram & Puss ♥ ♥ ♥ ♥Utmaningen...

får vänta tills imorgon, är så trött ikväll! Konstigt med tanke
på att jag sovit tillsammans med Edith en stund idag....

Eftermiddagen var supermysig, barnen hade haft jätteroligt
hos morfar. Dom hade varit i friidrottshallen o ätit på Pizzahut,
så dom hade blivit bortskämda så det räcker för flera dagar=)

Nu ska jag sätta mig ner i soffan med min älskade man o äta lite
godis o titta på Let´s Dance.
T tittar just nu på hockey, men han brukar uppoffra sig för mig;)
även om Let´s Dance enligt honom är ett skitprogram...

Njut av kvällen o sov så gott alla bloggvänner.........

Kram & Puss ♥ ♥ ♥ ♥

Mysig eftermiddag...

Ska ge mig iväg för att hämta Engla & Astrid, ska
även svänga förbi T:s jobb o hämta upp honom.
Sen ska vi bege oss till Mc Donalds, det är Astrids
matdag o hon valde det......

Det är så otroligt skönt att kunna ha en normal familje-fredag,
med umgänge oss mys framför tv:n....
Under T:s säsong har vi aldrig möjlighet så för oss är det lite
lyxigt att kunna umgås allihop samtidigt på en fredag,,,

Tänk att så små saker kan göra mig lycklig!
Ha en fortsatt mysig eftermiddag....

Kram & Puss ♥ ♥ ♥ ♥

 Ha tålamod snart är det vår & sommar.....

Åhhhh TACK...

Snälla, underbara, FANTASTISKA Malin. Nu är min sida helt
klar o den blev SÅÅÅÅÅ SNYGG!!
Malin har fixat o trixat med min sida under några dagar för att
knäppa jag hela tiden kommit på nya saker för henne att lägga in.
Men nu är jag helt NÖJD o resultatet blev FANTASTISKT!!

Har ni inte varit in på Malins sida, måste ni ta en sväng förbi där,
hon är en otroligt BEGÅVAD tjej som gör underverk med sina
flinka fingrar......

http://malinsofiacalmebring.blogg.se  

Kramen & Pussen sänder jag idag till Malin ♥

Ska snart...

anta Annas utmaning!!
Men först ska jag passa på att sova en stund, nu när Edith
sover.
Snart kommer mina två andra hjärtan hem o då blir det full fart
igen........

Ja, just ja!! Kom på att jag måste berätta om en ska jag drömde
om inatt...... Men det får bli efter min lilla lur!

Kram & Puss ♥ ♥ ♥ ♥

  Vi hann med en liten lekstund i snön nu på förmiddagen, Edith var såå nöjd!!

Fredag....

är det idag! Ute är det superkallt o det känns mer som
januari än mars...... Men jag vet ju att våren är på intågande
inom nån månad så livet känns rätt bra ändå :)

Morgonen började vid 7, o Edith ville inte ligga o vila en stund
hos mig så efter en liten stund av gnäll från henne gick jag upp.

Just nu tittar jag på Nyhetsmorgon o dricker grönt te, jag är en sucker
för både grönt o vitt te..... Såå Gott!!

Ska försöka att gå ut en stund med Edith innan hon ska sova, hon
älskar att vara ute, men vädret är inte så lockande så jag får se!


 Edith älskar att låna systrarnas skor, o helst deras STORA stövlar!

Kram & Puss ♥ ♥ ♥ ♥

En av mina 4 KÄRLEKAR....

Titta & Njut!!


       


         


När systrarna är borta har jag så här roligt med min mamma....

T är på bandy o Engla o  Astrid sover hos morfar så jag har kvällen
för mig själv nu när Edith sover.... O vad gör jag, bloggar så klart :D

Ha en jättefin kväll o njut av att Våren snart är här!

Kram & Godnatt ♥ ♥ ♥ ♥

Min äldsta dotter...

Engla är en mycket frågvis o levnadsglad liten dam.
En dag satt vi o åt middag tillsammans med min bror
o hans familj. O efter att Engla stätt sin tusende fråga inom
loppet av några minuter sa frågade min bror henne:
- Engla, går du på amfetamin???

Hon tittade då storögt på min bror o sa:
- Men Markus det vet du väl? Jag går ju på Dagis......

Gissa om vi skrattade länge efter det;D ;D

Kram o Puss ♥ ♥ ♥ ♥


 

En njutningsfull

stund har jag just nu! Edith somnade för en stund sen så nu
har jag tagit det lugnt o legat o läst tidningen o ätit vindruvor!

Storstädningen bestämde T att han skulle göra istället när han
kom hem från jobbet, så jag kan lugn ligga kvar här i sängen o njuta:D

Engla & Astrid ska till morfar o sova, han hämtar dom på dagis efter mellis,
så jag behöver inte ta mig ut för att hämta dom heller.....

Igår fick jag min bekräftelse på min bokning till mammablogg-Galan, den
går av stapeln den 4-5 juli o det ska bli så ROLIGT!!

Kram & Puss ♥ ♥ ♥ ♥

               OÄNDLIG KÄRLEK ♥

Mums....

Skjutsade Engla & Astrid till dagis, sen begav jag mig till
min bror för en förmiddagsfika......
Så nu sitter jag här o dricker en kopp java o äter choklad
munkar, mums.......

Tänkte vara här några timmar, sen ska jag hem o storstäda!!
Det behövs verkligen, med tre barn o snösmältning blir det
inte LITE SKITIGT hemma!

Nej, nu ska jag sätta tänderna i min härliga & goda munk=)

Kram & Puss ♥ ♥ ♥

Greys väntar...

Nu blir det Greys, en kopp te o lite skorpor, sen ska jag
gå direkt upp till sängen o krypa ner.
Är solo eftersom T är o ser på hockey, spelar han inte själv
måste han ju fylla sitt hockeybehov på annat sätt;D

Men mig kvittar det, jag är så VAN........
Barnen somnade alla runt sju o sen har jag bloggat, läst
bloggar o bloggat lite till !!

Kram & Godnatt ♥ ♥ ♥

Malin C rules......

Tack snälla Malin för din fina design, den blev jättebra!
Ni kan oxå gå in på hennes blogg o titta på hennes utförsäljning,
finns tre designer till utförsäljning....

malinsofiacalmebring.blogg.se

Kram & Puss ♥ ♥ ♥

Usch...

för all denna snö, nu är jag helt klar med vintern. Men
vintern verkar inte vara klar med mig:(

Nu ska vi åka till Ikea en sväng, kanske blir det en fika oxå!
Ska köpa ljus, gardiner o tvätthängare.....

Vi ses om några timmar........

Kram & Puss ♥ ♥ ♥

Tjejerna.....

är ute o leker, vi var uppe tidigt som vanligt så jag har
hunnit med massor:
* duscha
* tvätta
* ladda diskmaskin
* dammsuga
* ätit frukost

Nu ska jag göra iordning lite fika, vi brukar ha
picnic som ett stående inslag varje dag innan
Edithsnuttan ska sova.

På eftermiddagen ska vi åka till IKEA o handla lite
smågrejer, o sen tänkte jag försöka ge mig ut på min
första powerwalk på JÄTTELÄNGE........

Hoppas att ni njuter av dagen o ser alla små fantastiska
som finns runt omkring er♥♥♥


KRAM & PUSS


            


            

NI ÄR ALLT FÖR MIG  ♥ ♥ ♥

JIIIIPPI......

Har ÄNTLIGEN fått tag på nån som ska designa min BLOGG.....
Om nån vecka får ni se en helt ny design när ni kikar in till mig=D
Hoppas att ni blir lika NÖJDA som jag........................

KRAM & GODNATT!!

Så var det....

kväll igen med allt vad det innebär, barnen har precis
somnat o jag är på väg att ställa mig i duschen. skulle
egentligen bada hade jag tänkt men mensen satte stopp
för det:(

Stressade som vanligt imorse när jag skulle komma iväg
till jobbet, först göra mig själv klar o sen mina tre små prinsessor.
Engla o Astrid får vara själva i en stund efter att jag åkt. O det
stressar mig jättemycket fast jag vet att dom klarar det. Mormor
kommer runt 07.30 o jag åker vid 07.20 för att hinna lämna Edith
hos farfar innan jobbet.
Sen var det full fart på jobbet  hela dagen o sen snabbt förbi farfar för att
hämta Edith innan jag begav mig till dagis för att hämta de andra två tjejerna.

Nu på kvällen har vi ätit våfflor, Engla o Astrid har varsin dag i veckan när dom
får bestämma mat, o idag ville E ha våfflor......
Sen har stortjejerna spelat prinsesspel en stund innan dom gick upp för att
sova.
Så nu råder det ett lugn här hemma o jag ska som sagt hoppa in i duschen o
koppla av en liten stund innan jag ska sätta mig för att plugga.
Kanske, men bara kanske kan jag få en stunds massage av min man som för
tillfället är helt absorberad av ishockeyallsvenskans playoff match mellan Växjö
o Almtuna...........

Kram o Puss

När allt....

känns sådär är det skönt att ha
en varm famn att krypa in i....
Igår låg jag hela kvällen i princip med
T.s armar runt mig o hans fina ord sköljandes
över mig.
Det är så underbart att ha en man som älskar mig
över allt annat. I stunder när livet känns jobbigt finns han
ALLTID där för mig o lyssnar o stöttar.
O även om han inte alltid förstår min invecklade personlighet
ger han mig så mycket kärlek o ömhet o det får mig oftast väldigt lugn.

Han är mitt prozac-min ångestdämpare, min livlina o min stora KÄRLEK

En (TRE)vlig lista.....

Tre jobb jag haft: Affärsbiträde, Sommarflygvärdinna, Lärare
Tre platser jag bott på: Växjö, Sala, Västerås
Tre saker jag gillar att se på TV: Nyheter, DH, Kriminaldeckare (brittiska)
Tre favoriträtter: Thaimat, grillat i alla former, mammas kycklinggryta
Tre platser jag helst skulle vilja vara nu: NY, Thailand, mitt hem
Tre personer jag utmanar: Lotta, Anna, Jennyn


Måndag igen...

Åkte iväg tidigt imorse, hade några saker
att fixa på jobbet innan eleverna började.
Ska snart äta lunch, sen ska jag ge mig iväg
till Judith o ha Art-lektion me Nytorpsbarnen.

Är på lite svajigt humör, känner mig PMS-ig
o trött. Men det brukar alltid bli bättre av lite
GODIS=), så jag måste köpa iväg på lunchen
o fixa det...
På eftermiddagen ska vi till BUSBORGEN o
leka av oss ngr timmar hela familjen.
Engla o Astrid har valt det som belöning i
deras belöningssystem...(kan berätta om hur det
funkar i ett annat inlägg)

Hoppas att eran dag blir allt det ni vill att den ska bli....

KRAM

Dagar att Minnas-NEW YORK

Efter en MASSA strul, här kommer bilderna               
                                                                                   Papsen på Broadway
  Broadway                                                                                     
                                      
WTC                                                                                                 Fika på Starbucks
 
                                                        WTC                                                                       

Rockerfeller Center


Times Squere


Times Squere


Broadway

Hotell Frukost

Vy från vårt hotellrum


Jersey City

Empire State building i horisonten

Manhattan i bakgrunden

Jag =)Pier 17

Min lilla Pappa<3

Jag med nyinköpt keps:)


KÄRLEK
Morgon....

å jag sitter vid köksbordet å dricker en
kopp java. Känner mig relativt utvilad
efter en god natts sömn utan en enda
vakenstund =D Kors i taket!!

Idag ska vi hem till min pappa en stund,
för att bl.a hämta kameran å fika.
Sen blir det lite annat smått å gott som att
städa å tvätta.....

T å Engla ska precis gått till E:s fotboll, Astrid
vill följa med men storasyster vill inte så vi får se
hur T löser det här.......

Jag å Edith ska hoppa in i duschen, å sen ska
hon sova!!
KRAM <3
Morgonstund har guld i mun=)
Nu...

kryper jag till sängs, jag har gäspat
så mycket idag att käken nästan
hoppat ur led:O.....

SOV SÅ GOTT ALLA UNDERBARA
MÄNNISKOR DÄR UTE!!!!

BÅDE DOM JAG KÄNNER O DOM
JAG ÄNNU INTE KÄNNER............
GOD NATT !!


Tillbaka till verkligheten......

Tänk så konstigt det är egentligen,
Livet alltså!?
Igår strosar jag runt påManhattan å
idag byter  jag blöjor i ett radhus i V-ås. 
Snacka om kontraster !

Känner mig väldigt "jetlagad", har sovit
ca 4 timmar under de senaste 24 h.
Men efter att barnen lagt sig kommer jag
oxå att krypa till kojs.
T ska på sin TREDJE konsert i kväll, Metallica
å det spelar ingen roll för mig eftersom jag bara
ska sova.

Kameran är hos min far, ska hämta den imorgon.
Men jag tänkte berätta om några av sakerna jag köpt,

*en rosa mössa till mig själv
*en lila klänning till Astrid
*en rosa klänning till Engla
*en sommarklänning till Edith
*två par jeans till T
*ett par jeans till mig
*en tunika till mig
*en Mulan-Barbie till Edith
*en Askungen-Barbie till Astrid
*enTörnrosa-Barbie till Engla
* prinsess-skrivsaker till Engla å Astrid

Det finns så mycket affärer i NY, men utbudet
är så stort att det blir FÖR MYCKET.
Jag är sån att jag vill veta VAR grejerna finns
som jag ska ha.
Planlöst shoppande är inte ngt för mig, jag vill
gå in i en affär köpa det jag ska å sen gå ut igen.....

SHOPPING


Alla mina foton från NY lägger jag upp imorgon !
Ha en mysig Lördag....... KRAM
I´m home....

Är såååå trött, men oerhört lycklig över
min resa till NY. Lovar att uppdatera sig
er om min vistelse lite senare under dagen.
Nu måste jag sova i några timmar å gosa
lite med mina barn =)
Bilderna kommer jag oxå lägga upp !


Hoppas att eran helg är bra å att ni njuter
av er ledighet....

Puss & Kram

New York I´m HERE....

Spoiled as hell, har jag blivit på denna
resa. Å tänk vad underbart det är att få vara
en pampered queen för några dagar ;)

På flygresan över fick jag sitta i buisness
class å det mest underbara med det var inte
all mat å dryck de ständigt serverar utan att jag
kunde ligga å läsa å sova utan att hela tiden bli
avbryten =)

I går gjorde vi manhattan hela eftermiddagen, vi
shoppade, fikade å bara insöp atmosfären...
På kvällen gick vi å åt middag på en jättemysig
Italiensk restaurang, å sen stöp vi i säng redan vid
21-tiden.

I morse  vaknade vi tidigt å efter en härlig frukost
begav vi oss ner till Pier 17 å kvarterena runt Battery
Park.
Jag älskar att promenera när jag kommer till en ny stad,
för att det är det absoluta bästa sättet att uppleva allt
som staden har att erbjuda.
Så vi har gått, gått å gått !!

Jag älskar att spendera egentid med min pappa, å
det har vi verkligen gjort de här dagarna. Vi har så å
otroligt kul ihop, skrattar, pratar å bara hanging out !

Jag har tagit massor av kort, men naturligtvis glömde
jag usp-sladden så alla härliga upplevelser jag fotat
får ni se när jag kommer hem :)

Imorgon åker vi hem!
Men kanske, kanske så stannar
jag kvar här å blir en riktig New Yorker som stressar
fram i morgonrushen med en latte i handen å ett
leende på läpparna..................

See you friends !

Resfeber.....

har jag inte, men väl lite pirr inför
resan imorgon.
Konstigt med tanke på alla ggr jag rest
med pappa så borde jag vara van.
Men trots att jag är en flygardotter hör inte
flygning till mitt favorit resesätt....

Har alltid tyckt att det varit lite obehagligt
att flyga, tror det hör till mitt kontrollbehov.
Skulle jag vilja kliva av är det omöjligt, o
att jag inte har kontroll på allt i mitt liv gör mig
oerhört frustrerad......

Nu ska jag gå o stoppa mina stora tjejer i
säng, o sen ska jag packa mina sista grejer
inför resan.
Jag hoppas att mitt mobila bredband fungerar
som det ska, så att jag kan uppdatera er om
min resa o mina upplevelser=)

Ska försöka skriva ett inlägg innan jag reser
imorgon, annars hörs vi när jag kommer fram...

Ha en fin kväll o ett fint slut på veckan !

KRAM

Så var...

det morgon igen ! Känner mig faktiskt
riktigt utvilad. T o jag lade oss redan vid
21-tiden igår, jag var lite låg o väldigt trött.
Så i bestämde oss för att krypa till kojs o
gosa en stund innan vi somnade. Men jag hann
i princip bara lägga mig på T:s arm så sov jag:)

Barnen vaknade alla runt 7 o då gosade vi allihop
i min säng en stund innan vi gick upp o åt frukost.
Nu tittar Engla o Astrid på en prinsessfilm o Edith
leker med sin vagn.
Hon har blivit förkyld IGEN :( , snorig o jättehostig.
Känns jobbigt att åka i morgon när hon inte mår bra,
men hon har det bra med farfar o sin far.
Jag blir ju bara borta i tre dagar, men jag får alltid
ångest när jag ska åka bort från mina barn.
Sen dom föddes har vi kanske lämnat bort de stora
tjejerna 10-15 ggr totalt o Edith har sovit borta 2 ggr
allt som allt.....

Men när jag väl sitter på planet vet jag att jag kommer
tycka att det ska bli kul....

nej, nu ska jag baka muffins med tjejerna o sen ska
vi ha picnic på vardagsrumsgolvet=)

Kramar till er alla !!

EN AV MINA 4 KÄRLEKAR
Dagen

idag har varit som den varit, men
that´s life.....

Hämtade Engla o Astrid på dagis, efter
att jag plockat upp Edith hos farfar.
Sen åkte vi till T:s jobb, han ville få skjuts
hem eftersom han inte orkade cykla imorse
när det var så snöigt.

Nu sover alla barn o T är o sandar på dagis, vi
har privat förskola o då får vi föräldrar hjälpa till
med diverse sysslor.
Jag känner mig lite trött o nedstämnd, men det
kan nog botas med ett avsnitt av Desperate o en påse
godis=)

Be honest with yourself and you will have peace in
your heart.........

Kram o god natt !!

Utrensning......

Var med om ngt alldeles enormt igår=)
Jag var på Atlasprofylax, en bahandling
som gör att Atlaskotan kommer på rätt ställe.
Visst var behadlingen bra, men det mest
fantastiska med allt var kvinnan som gjorde
behandlingen.....

Jag satte mig mittemot henne, o innan jag
öppnat munnen hade hon sagt precis vad
mina problem är !
Hon träffade mitt i prick med det mesta, att
jag har en hudsjukdom, eksem, astma o
problemfylld mage.
Hon sa även saker om min personlighet som
var så rätt att jag började storgråta.

På ngt sätt träffade hon mig rakt i hjärtan, hon
kom åt mina allra innersta känslor.
Det var otroligt mäktigt, men oerhört påfrestande
känslomässigt.....
När jag åkte hem i den svarta natten kände jag mig
alldeles uppfylld o nedstämd på samma gång....
Märklig känsla !!

Jag ska på återbesök i mitten av April, o det känns
jättebra =)

Idag har jag  kallat ihop mitt arbetslag för
att ta upp alla problem jag anser finns.
Vi får se hur det går, de är inte med på samma
tåg som jag o det är en stor del av problemet..
Vi talar inte samma språk!!!!!

Så vi får se hur det mötet går.....

Uppe med tuppen...

Så var det måndag, o det betyder arbetsdag för mig.
Var på jobbet vid 07.45, o som vanligt var det massor på
gång som jag inte hade en aning om !!

Blir så trött på mitt sk. arbetslag, som helt enkelt inte
fungerar....
Men jag har kallat till möte imorgon eftermiddag, känner
att jag måste för att det inte ska bli en massa skitsnack
mellan oss alla..... Nog om det !!

Efter jobbet ska jag fixa det sista inför resan, handla
lite nya böcker att ha som lektyr på ditresan o en ny mascara.
Tänkte få långa sexiga ögonfransar att flörta med på broadway ;)

T o barnen skulle åka till Rocklunda o åka skridskor, Engla älskar
det medans Astrid är mer tveksam, Så vi får se hur det går !!

Ha en fin måndag......

Mina kärlekar :)

Stannade upp, tänkte efter o
insåg att det enda jag verkligen
behöver är ER......
EDITH<3ENGLA & ASTRID<3MIN ÄLSKADE MAN<3


Jag är den RIKASTE kvinnan på jorden, för lyckliga jag har 4 ovärderliga

                                                                 <3 <3 <3 <3

Sov så gott.......................


Män o Kvinnor...

An ongoing story, som vi diskuterade
igår men även idag på våra bloggar...

Vi är olika, Vi fungerar olika, Vi tänker
olika, vi prioriterar olika, Vi ger o tar
Kärlek olika,
Ja summan av Kardemumman är att
Vi befinner oss inte på samma planet !

Men är det inte det som är det fantastiska
i den här ekvationen, att TROTS våra olikheter
så lyckas vi faktiskt LEVA tillsammans...

Vi lever tillsammans, Vi skrattar tillsammans,
Vi gör barn tillsammans, Vi försöker lägga
livspusslet tillsammans.
Men framförallt ÄLSKAR vi varandra tillsmmans...

Vi är egentligen en ekvation utan lösning, ett
dilemma utan svar.
Men även om vi lämnar en relationen för att den
inte fungerade, är vi snart där igen o försöker o
vänder ut o in på oss själva för att lyckas...

Vi är en fantastisk skapelse vi kvinnor, men ännu
mer våra män för utan deras kärlek skulle vi inte
kunna vara allt det vi är tillsammans !
Nämligen FANTASTISKA !!

( Men i mina svarta stunder, funderar jag faktiskt på om 
jag inte ska bli lesbisk ;) it would be so much easier ) 

Kram på er alla Kvinnor o Män.....

Bortskämd...

blev jag igår! Jag fick superfina =)
presenter av min  härliga vänner.

PRESENTER
Jättefint Snö halsband fick jag all gulliga Sara, me really LIKE :D

Suuuuper fin ljusstake fick jag av Lotta, Ulrica o Karin, they know what I like=)

Dessa läckra servettringar från HIMLA fick jag från Världens bästa Nettan


TACK SÅ JÄTTEMYCKET KÄRA NI !!!!
Underbara....

Lotta, Ulrica, Karin, Sara o Nettan,
tack för att ni är mina vänner!!!
Känner mig oerhört priviligerad
att få ha er i min vänkrets :)

Middagen var supermysig. Vi åt
tre jättegoda röror till potatisen,
sallad o gott bröd. MUMS !!
(Recepten återkommer jag med
senare under dagen)

När vi sitter i soffan o surrar, som bäst
säger Sara att klockan är 01.00....
VA ?? Vart tog tiden vägen ??
Vi hade varken ätit efterrätt eller
druckit kaffe, så det får vi ta nästa gång;)
Vilken supervärdinna jag var ..... not !!
Glömde hälften av alla smarrigheter..

Korten som jag utlovade, kommer......
inte. Guess what ??? Jag glömde att ta kort
oxå !
Men vill ni se kort från vår middag kan ni gå in
på Världens bästa Lottas sida www.steinsdottern.blogg.se

Ha en skön söndag !
Kram